1986 Király Tamás: Boy’s dreams

Király Tamás és vendégeinek divatbemutatója

Bemutató: 1986. július 6.
Helyszín: Petőfi Csarnok

Király Tamás nemzetközi hírű divattervező 1985 és 1989 között négy ruhabemutatót tartott a Petőfi Csarnokban. A Boy’s Dreams a második volt ezek közül. Angelus Iván koreográfusként az első, Baby’s Dreams című bemutatóban is közreműködött koreográfusként, de erről az 1985-ös eseményről semmilyen dokumentum nincs az archívumban. Koreográfusként Angelus instruálta a 70-80 főnyi amatőr modell térbeli mozgását.

Ruhaszobrász: Király Tamás
Koreográfus: Angelus Iván
Látványtervező: Bachman Gábor
Ének: Kecskés Kriszta
Zene: Ági és a fiúk, Balkántourist, Gagarin, Másik János, Kecskés Kriszta, Luna Orchestra, Zombi
Plakát: Paraszkay György

“A drótok, válltömések, fekete tüllanyagok, nyers színű horgolt terítők, tollseprűk, szétrongyolódott csipkeruha-költemények, cilinderek, fekete-ezüst pántok, szalagok, és biztosítótűk, biztosítótűk – a főszereplők. Boy’s Dreams: divat-happening a Petőfi Csarnokban.” 
Baló Júlia: Divatholmik a Petőfi Csarnokban, Film Színház Muzsika, 1986.07.26., 30. évf./30. szám, 16-17. old.

Baló Júlia: Divatholmik a Petőfi Csarnokban

“A műsorsorozatot Király Tamás divatbemutatója, az Animal’s Dream nyitotta. A Petőfi Csarnokban látott trilógia, amely a Girl’s Dreams-szel indult, majd a Boy’s Dreams-szel folytatódott, itthon idén nyáron fejeződik majd be, de a műsor már készen áll – így Király ezt vitte ki Amszterdamba. Jellemző a holland főváros közönségére, hogy bár a Melkwegbe rendszerint koncertre és diszkóba járnak (persze, nem akármilyenre, hanem amelyen a B-52’s és a Cure zenéje szól), különleges érdeklődést tanúsítottak a Kelet-Európából érkezett modellek iránt.”
Herskovits Iván: Megmérettetés Hollandiában, Magyar Ifjúság, 1987/29., július 17.